Vloerbedekking

U kunt bij ons terecht voor een ruime keuze in harde en zachte vloerbedekking. Hieronder geven we u graag een idee van de vele mogelijkheden. Uiteraard kunnen we alle soorten vakkundig – en tegen een aantrekkelijke prijs – voor u leggen.

Tapijt
Hoewel er tegenwoordig vaak voor harde vloerbedekking wordt gekozen, is tapijt op trappen en in slaapkamers niet weg te denken uit het hedendaagse interieur. Het voelt warm aan en heeft een meer sfeervolle uitstraling. Bij Moens Stoffering hebben we een groot assortiment tapijt van bekende Nederlandse merken zoals Parade, Bonaparte, Desso, Edel, Belakos, Bewe en Interfloor.
Tapijt is er niet alleen op rollen, maar ook in tegelvorm. In tegenstelling tot ‘normaal’ tapijt, kunnen tapijttegels ook gelegd worden als een ruimte niet volledig leeg kan worden gemaakt. Tevens zijn vlekken gemakkelijker te verwijderen door het verwisselen van tegels.

Vinyl
Kiest u liever voor harde vloerbedekking, dan is vinyl een goede optie. Dit wordt geleverd op rollen van 2 tot 5 meter breed en is verkrijgbaar in vele dessins, van klassieke houtpatronen tot moderne felle kleuren. Vinyl voelt warm aan en is gemakkelijk te onderhouden.

PVC-stroken
Een andere veel gekozen optie zijn PVC-stroken, de trend van de afgelopen jaren. Het uiterlijk van deze stroken is soms nauwelijks van echt hout te onderscheiden. PVC is minder gehorig dan laminaat of parket en heeft een hardere toplaag dan vinyl. Door het natuurgetrouwe uiterlijk en de krasvastheid is deze onderhoudsvriendelijke vloer voor veel mensen de ideale keuze. Wij bieden u een uitgebreid assortiment PVC van verschillende merken. Informeer gerust eens naar onze scherpe prijzen inclusief legkosten.

Parket
In plaats van PVC, kunt u ook voor een echte hardhouten vloer kiezen. Parket is verkrijgbaar in diverse houtsoorten (zoals eiken- of kersenhout) en heeft doorgaans een mooie warme kleur.

Laminaat
Laminaat kent min of meer dezelfde toepassing als parket, maar onderscheidt zich door de grote keuze in soorten en kleuren. Tevens is laminaat doorgaans voordeliger en kan het makkelijk op slechtere vloeren worden toegepast. Wij bieden u een uitgebreid assortiment (klik)laminaat van merken als Quickstep, Balterio, Meister en Floorline. Bij het leggen hiervan gebruiken we een speciale ondervloer voor een betere geluidsdemping.

Marmoleum
Bent u niet op zoek naar een houtpatroon en is slijtvastheid voor u erg belangrijk, dan is marmoleum zeker het overwegen waard. Deze tijdloze vloer is in een groot aantal kleuren leverbaar en de ijzersterke toplaag staat garant voor een lange levensduur.

Advies