Raamdecoratie

Als u ’s zomers de warmte buitenshuis wilt houden, dan kunt u kiezen voor binnen- of buitenzonwering. Binnenzonwering heeft vaak ook een decoratiefunctie en laat zich gemakkelijk combineren met gordijnen. Omdat wij het voor u opmeten, op maat (laten) maken en vervolgens voor u ophangen, bent u verzekerd van perfect passende zonwering. Een greep uit de mogelijkheden:

Overgordijnen

Inbetweens

Rolgordijnen
Wij bieden u een zeer ruime keuze in rolgordijnen van gerenommeerde fabrikanten als Copa en BDline. U kunt kiezen uit vele kleuren en dessins in doorzichtige, niet-doorzichtige of zelfs verduisterende uitvoeringen. De mogelijkheid om te kiezen voor een schulprand, al dan niet met roede, maakt dat een rolgordijn in praktisch elk interieur past.

Jaloezieën
Wilt u een moderne uitstraling creëren met een smalle aluminium lamel van 16 mm, of juist een retrolook met houten lamellen van 50 mm en brede banden? Met horizontale lamellen, jaloezieën genaamd, is het allemaal mogelijk. Naast de breedte en het materiaal van de jaloezieën, kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen.

Plissedeuren

Duo-rolgordijnen

Duette / plisse

Lamelgordijnen
Lamelgordijnen, of kortweg lamellen, worden in het Engels ‘blinds’ genoemd, verwijzend naar hun blinderende werking. Veel uitvoeringen zijn dan ook uitstekend zonwerend. Toch worden deze verticale lamellen niet alleen als zonwering gebruikt. Door hun sfeervolle uitstraling zijn met name stoffen uitvoeringen een goed alternatief voor gordijnen. PVC of stof, verduisterend of half-doorzichtig, wit of een van de vele kleuren, we helpen u graag bij het kiezen van een passende lamel.

Vouw- en paneelgordijnen
Om een eigentijdse indruk aan uw interieur te geven, kunt u ook kiezen voor vouw- of paneelgordijnen. Desgewenst kunnen wij uw vouwgordijn van dezelfde stof maken als uw inbetweens of overgordijnen.

Raamhorren
Maar in de zomermaanden is het niet alleen de warmte die u graag buiten de deur wilt houden. En al valt het niet onder binnenzonwering, we willen u toch graag even wijzen op onze raamhorren: Een ideale oplossing om uw raam open te kunnen zetten zonder last te hebben van muggen en vliegen. Zoals u van ons gewend bent, worden ook horren netjes voor u op maat gemaakt.

Advies