Meubelen

Moens Stoffering biedt u een uitgebreide keuze in meubelen. Van bankstel tot wandmeubel en van klassiek tot modern, u vindt het in onze showroom. U kunt bij ons terecht voor:

  • Kasten
  • Bankstellen
  • Tafels
  • Stoelen
  • Relaxfauteuils

Klassieke inrichting
Bent u op zoek naar een klassieke inrichting met een eigentijds tintje, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben in deze stijl een gevarieerde collectie banken en stoelen, overwegend van Nederlandse makelarij. Door de vele mogelijkheden in stof en leer (of een combinatie daarvan) kunnen wij uw zitmeubel perfect op uw wensen afstemmen.

Voor extra zitcomfort kunt u ook kiezen voor een relaxfauteuil. Deze hebben wij in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld met of zonder opstaphulp en handverstelbaar of elektrisch. Door de ruime keuze in materiaal, kleuren en afmetingen is ook een relaxfauteuil goed te combineren met andere zitmeubelen. Komt u gerust eens proefzitten!

Een bijpassende salontafel of wandmeubel, bijvoorbeeld in eikenhout, kersen of blank-antiek, maakt uw interieur compleet. In dezelfde stijl kunt u ook kiezen uit vele soorten en maten eetkamertafels en -stoelen.

Voor de ouderen onder ons hebben we een speciale collectie (klassieke) meubelen, met onder meer eetkamertafels en -stoelen en seniorenfauteuils. Deze collectie onderscheidt zich door kleinere afmetingen en korte levertijden.

Moderne inrichting
Voor een meer moderne inrichting hebben wij een ‘lifestyle collectie’. Hierin treft u bijvoorbeeld teak-houten of jasmijn-witte wandmeubelen aan met een landelijke uitstraling. De bijpassende bankstellen en stoelen zijn verkrijgbaar in vele kleuren stof en leer. Met een mooie robuuste eettafel met bijbehorende stoelen maakt u uw moderne interieur compleet.

Advies