Slapen

Op onze slaapafdeling kunt u terecht voor de complete inrichting van uw slaapkamer. Kiest u voor een boxspring met een moderne linnenkast of wordt het toch dat praktische seniorenledikant gecombineerd met klassieke nachtkastjes? Komt u voor een persoonlijk advies gerust eens langs in onze showroom. U kunt bij ons terecht voor:

  • Boxsprings
  • Ledikanten
  • Matrassen
  • Linnenkasten

Boxsprings
Met zijn mooie massieve uiterlijk en hoge comfort is de boxspring is niet meer weg te denken uit ons assortiment. Een boxspring is in de regel wat hoger dan een ‘gewoon’ bed en staat bekend om zijn goede ventilatie. Door het toepassen van mooie stoffen en verschillende uitvoeringen van hoofd- en voetborden wordt dit bed absoluut een blikvanger in uw slaapkamer. Voor extra luxe kunt u kiezen voor een elektrisch bedienbare bodem.

Ledikanten
Net als van boxsprings, hebben wij van ledikanten diverse modellen staan, compleet met bijpassende meubelen als linnenkasten en nachtkastjes. Denkt u bijvoorbeeld aan moderne ledikanten in krijt-eiken en bruin-grijs of klassieke uitvoeringen in kersenkleur. Bij uw ledikant kunt u kiezen uit verschillende lattenbodems in vaste, handverstelbare en elektrisch verstelbare uitvoeringen.

Matrassen
Voor een goed slaapcomfort is, naast een goede bedbodem, een goed matras onmisbaar. U kunt bij ons proefliggen op diverse soorten matrassen van onder andere polyether, koudschuim, traagschuim en pocketvering. Ook de combinatie met de door u gewenste lattenbodem kunt u uitproberen.

Een goed hoofdkussen is belangrijk om zonder neklachten uitgerust wakker te worden. Omdat voorkeuren ook op dit gebied nou eenmaal verschillen, bieden we u verschillende soorten hoofdkussens aan. Denkt u aan synthetische, wollen of donzen uitvoeringen met en zonder nekrol. In onze showroom kunt u verschillende kussens uitproberen.

Dekbedden maken het slaapverhaal compleet. Ook deze hebben wij in dons, wol en synthetisch. Met de hoogwaardige kwaliteit van fabrikanten als Texeler en Brinkhaus bent u verzekerd van een goed slaapcomfort.

Linnenkasten
Met een linnenkast kunt u gemakkelijk veel kleding kwijt. Linnenkasten met schuifdeuren kunnen we al leveren vanaf een breedte van 150 cm en een kleine 2 meter hoog. Heeft u meer ruimte, dan kunt u uiteraard voor een bredere of hogere uitvoering kiezen. Vouw- en draaideurkasten zijn al mogelijk vanaf een breedte van 30 cm, waarna deze oneindig kunnen worden uitgebouwd. Net als de schuifdeurkasten zijn deze te verkrijgen in hoogtes van 197, 223 en 235 centimeter. Wilt u een spiegel op de kastdeur of lades in de vouw- of draaideurkast? Het is allemaal mogelijk.

Advies