Buitenzonwering

Wilt u in de zomer de warmte buiten de deur houden? Moens Stoffering verzorgt uw buitenzonwering van opmeten tot ophangen. Wij adviseren u graag over het juiste type zonwering voor uw situatie. Uiteraard wordt uw zonwering altijd op maat gemaakt en kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Alle types kunnen desgewenst worden uitgerust met elektrische bediening.

Rolluiken
Een rolluik biedt voordelen in alle jaargetijden. ’s Zomers houdt het de zon en warmte buiten de deur, ’s winters werkt het isolerend tegen kou en tocht. Bijkomend voordeel is dat een rolluik beschermd tegen inbraak. Rolluiken zijn leverbaar in verschillende kleuren, van wittinten tot bijvoorbeeld donkergroen.

Screens
Wilt u wel naar buiten kunnen kijken, dan zijn screens een praktische oplossing. U kunt door screens van binnen naar buiten kijken, maar nauwelijks andersom. Tevens kunt u ze, in tegenstelling tot zonneschermen, gewoon naar beneden laten als u weggaat, zelfs als er kans op regen is. Door het moderne uiterlijk en de ruime keuze in kleuren zijn screens een verfraaiing voor uw huis.

Markiezen
Voor een landelijke stijl kunt u kiezen voor markiezen. Ook deze kunt u gewoon dichtlaten als u weggaat. Velen kiezen echter voor markiezen om hun decoratieve functie, want door de ruime keuze in dessins en kleuren kunt u ze perfect afstemmen op de stijl van uw huis.

Terrasschermen
Terrasschermen zijn een zeer populaire vorm van buitenzonwering omdat ze een groot bereik hebben, ook buiten schaduw bieden en u de mogelijkheid geven om er zonder obstakels onderdoor te lopen. U kunt deze schermen echter niet openlaten als u weg moet en er kans is op regen of harde wind. Uiteraard zijn ook terrasschermen leverbaar in vele kleuren en dessins.

Uitvalschermen
Uitvalschermen worden meestal gebruikt voor de wat kleinere terrassen en balkons. Ze hebben als voordeel dat ze windvaster zijn dan de terrasschermen, maar de metalen armen aan de zijkant kunnen in sommige gevallen hinderlijk zijn.

Advies